For jobbsøker

Ønsker du å være i arbeid eller utdanning? Har du behov for karriereveiledning og arbeidsutprøving? Ønsker du veiledning og oppfølging for å nå dine mål om å delta i arbeid eller på skole?

REKO Arbeid & Karriere tilbyr veiledning og oppfølging for mennesker som ønsker å være i arbeidslivet. Vi samarbeider tett med næringslivet, og har over 400 samarbeidsbedrifter i regionen. Sammen legger vi til rette for at du kan prøve å arbeide i en ordinær bedrift. Du får hele tiden oppfølging og støtte fra din jobbkonsulent. Det er viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele din deltakelse hos oss.

Jobbkonsulentene i REKO Arbeid & Karriere jobber hver dag for at du som jobbsøker skal nå målene dine. Du styrer prosessen selv i samarbeid med din faste jobbkonsulent. Vi bistår til at du får styrket dine karriereferdigheter og til at du blir tryggere på ditt yrkesvalg gjennom karriereveiledning. Deltakelse hos oss kan bidra til at du får kompetansepåfyll som kan benyttes inn mot fagopplæring.

Har du lyst til å komme i kontakt med oss? Det er din NAV veileder som søker deg inn på REKO Arbeid og Karriere.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Kontakt oss
Personvern